Volgende week, 21 en 22 september, vindt de Big Data Expo plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om in persoonlijk gesprek te treden met de experts van cimt en Talend. Met als onderwerp hoe waardevolle informatie te genereren uit úw bedrijfsdata.

Overzicht houden over uw Big Data

Samen met onze partner Talend informeren wij u graag over de mogelijkheden van Big Data-integratie en onze oplossingen waarmee u overzicht houdt over uw Big Data.

Gartner noemt Talend: “Next Generation Leader in Cloud and Big Data” met als motivatie:

  • Strength in data integration and innovation in Cloud, Big Data, and Data Preparation
  • Comprehensive portfolio of data integration technologies, including data quality, MDM, application integration and metadata management
  • Unique, linear and scalable licensing model.

Persoonlijk antwoord op al uw vragen

Want hoe krijgt u inzicht in die gigantische hoeveelheid data, hoe houdt u de snelheid bij waarmee de data binnenkomt, en hoe ontsluit u de toegevoegde waarde uit die enorme diversiteit aan gegevens? Wij staan klaar om het gesprek aan te gaan. Over uw bedrijfssituatie, uw plannen en projecten, uw uitdagingen. En over de antwoorden en oplossingen die wij kunnen bieden.

Hoe Big Data uw opbrengst kan verhogen

Bent u van plan om 22 september naar de Big Data Expo te komen? Bezoek dan ook onze presentatie. Niet de eerder aangekondigde Fred Jacquet maar Michael Hearst, VP Product Development bij Talend, gaat in zijn lezing van 10.30 – 11.00 uur in zaal 2 uitgebreid in op de mogelijkheden om uw opbrengsten te verhogen door gebruik te maken van Big Data. Mis deze presentatie dus niet!

Houd overzicht met een drone!

Graag maken we een bezoek aan onze stand 14 extra aantrekkelijk: Door het inleveren van een visitekaartje maakt u beide beursdagen kans op een gratis drone, waarmee u nog meer overzicht creëert. Kom dus vooral bij ons langs!

Gratis toegangsbewijs

Registreer u nu en ontvang uw gratis toegangsbewijs voor de Big Data Expo.

Meer info over de Big Data Expo vindt u op www.bigdata-expo.nl.

Wij hopen ook u in onze stand 14 te mogen verwelkomen!