OVER ONS

Als onafhankelijke en gewaardeerde partner voor data management hebben wij organisaties, multinationals en overheidsinstanties in Nederland en Duitsland mogen begeleiden. Op basis van onze ervaring en diepgaande domeinkennis leveren wij strategisch advies en geïntegreerde oplossingen gebaseerd op innovatieve technologieën. 

Vooruitstrevend


Bij cimt kijken we altijd naar welke methoden en technieken zich bewezen hebben in de markt. Deze vullen wij aan met onze expertise en benchmarken nieuwe ontwikkelingen en technologieën voordat we deze inzetten bij onze klanten. We werken strategisch maar met een pragmatische aanpak. Dit maken we mogelijk met onze professionals, de mens maakt het!

Betrokken


Onafhankelijk, persoonlijk en met een betrouwbaar netwerk. We werken met een selectie van partners op strategisch en technologisch vlak. Deze partners zijn met veel zorgvuldigheid gekozen zodat we zeker weten dat ze aansluiten met onze diensten en een toegevoegde waarde leveren voor onze klanten en relaties.

Internationaal


Met ons internationale karakter hebben we het geluk dat culturen en kennisgebieden zich mengen binnen ons bedrijf. De verschillende achtergronden geven ons team een mooie diversiteit. Iets wat ons als bedrijf stimuleert en waar we trots op zijn. Gelijkwaardigheid binnen onze organisatie is een vanzelfsprekendheid.

Onze expertise

Onze competentie wordt gevormd door onze partners en senior consultants met ruime ervaring in management en IT-consulting en hoog gekwalificeerde talenten die ons team als afgestudeerden of als young professionals versterken.
Onze know-how in verschillende industrieën is ontstaan uit duurzame samenwerking met onze klanten – stuk voor stuk leiders in hun branches. Ons hoofddoel is het leveren van excellente oplossingen, zowel in termen van kwaliteit alsook in termen van service. Dit hebben we inmiddels in meer dan 1.000 projecten mogen bewijzen. Naast onze vakkundigheid op technologisch gebied zijn we trots op onze voortreffelijke reputatie als adviespartner in architectuurvraagstukken en transformatieprojecten.
Omdat data- en applicatie integratie de kern vormen van informatie management, zijn de services die cimt verleent gebaseerd op deze fundamentele componenten.

Onze filosofie

Wij zien het onderwerp data management als managementopgave in samenhang met een brede benadering van processen, mensen en techniek. Onze oplossingen worden holistisch ontworpen en op maat toegesneden, omdat ze daardoor een concurrentievoordeel voor onze klanten worden. Wij zetten daarbij in op algemeen erkende standaarden en actuele tools en technologieën. De zelfstandigheid van onze onderneming en de product- en platform onafhankelijke, oplossingsgeöriënteerde aanpak vormen de basis, om u zonder omwegen en uitsluitend naar uw behoeftes te adviseren, zonder ondernemingsaspecten te passeren.

Ons team


Onze medewerkers maken ons bijzonder. Ze brengen naast hun expertise ook ambitie mee, om kwalitatief hoogwaardige en doelgerichte oplossingen te leveren. Naast technische kennis bezitten onze medewerkers ook de noodzakelijke soft skills om projecten succesvol uit te voeren en op te leveren.

  • Wij denken altijd oplossingsgeöriënteerd
  • Wij werken op een betrokken wijze en met sturing
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid, ook in kritische projectsituaties
  • Wij zijn teamplayers en partners van onze klanten
  • Wij zijn zowel lokaal- als internationaal inzetbaar

Ontmoet ons team

Samir M’Rabet

Consultant

Wafaa Derham

Junior Consultant

Henk Teurlings

Senior Consultant

Femke Smeets-Haga

Consultant

Niels Vercammen

Junior Consultant

Sharat Baradwaj

Senior Consultant

Jolanda Hautvast

Management Assistant

Mohamed Khalil Ouachikh

Consultant

Hrvoje Husic

Senior Consultant

Dennis Maas

Senior Consultant

Claudia Miesen

Junior Consultant

Mirco Kriesten

Senior Consultant

Jerry Leunissen

Junior Consultant