Partners

Als onafhankelijke data management experts richten we ons op complexe integratie- en datamanagement vraagstukken. Wij bieden advies op maat gebaseerd op best practices en raamwerken. Dat kunnen wij alleen wanneer we ons focussen op dat waar we goed in zijn. Voor de toepassing van strategieën en het leveren van innovative oplossingen werken we samen met geselecteerde partners die als erkende markt- en technologieleiders ieder excellent zijn in hun vakgebied .

cimt is sinds 2009 een Talend Professional Partner met meer dan 70 afgeronde Talend implementaties en projecten in Nederland en Duitsland.

Daarom biedt cimt als ervaren integratie partner en lokale value-added reseller van Talend in Nederland en Duitsland uitgebreide expertise met de Talend oplossingen voor Data Integratie, Data Kwaliteit, Applicatie Integratie (ESB) en Big Data vraagstukken. Lees meer

Looker. Nadat uw bedrijfsgegevens zijn samengebracht in een data warehouse moet er nog iets met deze data gebeuren. Voordat deze informatie de basis kan vormen voor beleidsvorming en bedrijfsvoering moet data worden omgezet in informatie. Deze transformatie van data tot informatie wordt gerealiseerd door het toepassen van analytics. 

cimt kiest voor Looker voor het realiseren van analytics, omdat Looker cloud- en web-based is. Hierdoor zijn dashboards altijd vanaf elke PC te benaderen en zijn medewerkers niet gebonden aan een PC waarop bepaalde software is geïnstalleerd.  Lees meer

Anonos is de nieuwe state-of-the-art technologie in data enablement en bescherming. Het maximaliseert innovatie voor hoog-utiliteit gedistribueerde data verwerking, delen en combineren. Door gebruik te maken van unieke variant-twin-software die pseudonimisering toepast, brengt Anonos vertrouwen en privacy in gegevens, waardoor wettige analyses en het delen van gegevens mogelijk worden zonder verlies van nut.

Al meer dan 20 jaar werkt cimt als SAP consultancy partner en heeft binnen talrijke internationale projecten bij toongevende bedrijven zoals Philips, Bose, adidas en Metro de uitgebreide expertise op het gebied van SAP integratie, migratie en data management onder bewijs kunnen stellen. Als herkende specialist op het gebied van SAP Master Data Governance (MDG) – een state-of-the-art oplossing voor het beheer van masterdata – ondersteunen wij bedrijven met hun data gedreven transformatie projecten.  Met SAP MDG bieden wij domeinspecifieke oplossingen voor het centraal creëren, wijzigen en distribueren van masterdata of voor het consolideren van masterdata in uw volledige bedrijfssysteemlandschap.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SAP MDG? Neem dan nu contact met ons op.

Snowflake is een schaalbaar pay-per-use cloud data warehousing systeem. Snowflake combineert de kracht van datawarehousing, de flexibiliteit van big data platforms en de elasticiteit van de cloud tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen. Lees meer

Exasol is een innovatieve leider op het gebied van analytische in-memory een cloud-first analytics databases. Met ongekende snelheid en flexibiliteit stelt Exasol bedrijven in staat om enorme hoeveelheden data te analyseren. Door de naadloze koppeling met tools als Talend voor data integratie en Looker of Tableau voor visualisatie ondersteunt Exasol ook de vraag naar self-service data analytics.

Vergeleken met concurrenten als Teradata biedt Exasol een ideale oplossing voor bedrijven die te maken hebben met een sterke groei van datavolumes en hoge eisen stellen aan snelle data verweking – tegen een lage TCO. Exasol geeft u de mogelijkheid om de manier waarop uw organisatie met data werkt te veranderen – en deze sneller, gemakkelijker en kosteneffectiever dan ooit tevoren om te zetten in waarde. cimt is al sinds 2015 Elite Partner van Exasol.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Exasol? Neem dan nu contact met ons op.

Gamma Systems, Inc. is een aanbieder van data management oplossingen om ontwikkeling en beheer van data warehouse projecten te optimaliseren en te verstellen. Als strategisch implementatiepartner van Gamma Studio geven wij u graag meer inzicht in de mogelijkheden en de voordelen:

  • Versnellen van een data warehouse implementatie of migratie
  • Automatisering van arbeidsintensieve activiteiten
  • Ondersteunt het toepassen van een agile aanpak voor DWH en BI-projecten
  • Minder kosten en een versnelde time-to-market
  • Meer inzicht in data lineage
  • Lage TCO voor beheer en onderhoud van een data warehouse
Lees meer
Geïnteresseerd in meer informatie of een live demo? Neem dan contact met ons op.