Sinds 24 januari is de nieuwe Talend Winter ’18 release (versie 6.5.1) beschikbaar. Deze brengt onder andere een uitgebreide set aan componenten voor integratie met SAP-systemen.

De componenten zijn ontstaan door een nauwe samenwerking tussen Talend en het team van cimt. Onze technische experts hebben op basis van vraagstukken vanuit onze projecten en klanten, op het gebied van SAP en Talend integratie, de bestaande set van componenten verder uitgebreid. Eén van de belangrijkste features is native integratie met SAP en SAP/HANA-systemen.

Verbeteringen met Delta Loads, Performance & Schaalbaarheid

Naast het gebruik van bestaande business context in SAP worden nieuwe functionaliteiten voor delta-loads en verbeteringen met de performance en schaalbaarheid voor data extractie uit SAP-systemen geïntroduceerd. Het volledig overzicht van de nieuwe functionaliteiten die Talend met het Winter ’18 release introduceert kunt u ook hier vinden.

Wenst u meer informatie over SAP-integratie met Talend? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een demonstratie van de nieuwe Talend release.