TALEND PARTNERSCHAP

Talend biedt een breed portfolio van integratie en data management oplossingen. Gebaseerd op een open architectuur voor optimale flexibiliteit en met out-of-the-box connectoren voor meer dan 800 applicaties is Talend een in de markt aanvaard alternatief voor de geëtaleerde leveranciers van black-box middleware en integratie producten.

TALEND PARTNERSCHAP

Talend biedt een breed portfolio van integratie en data management oplossingen. Gebaseerd op een open architectuur voor optimale flexibiliteit en met out-of-the-box connectoren voor meer dan 800 applicaties is Talend een in de markt aanvaard alternatief voor de geëtaleerde leveranciers van black-box middleware en integratie producten.

Talend Partner

Talend Platinum Partner Nederland Talend Cloud Expert Partner Nederland

Als ervaren integratie partner en lokale value-added reseller van Talend in Nederland en Duitsland biedt cimt uitgebreide expertise met de Talend oplossingen voor Data Integratie, Applicatie Integratie (ESB), Data Quality en Data Governance / Data Catalog vraagstukken.

Wij kunnen u als klant en eindgebruiker met uw specifieke uitdagingen van dienst zijn door de talrijke mogelijkheden toe te passen, die de Talend Data Fabric producten bieden. Alle functionaliteiten zijn ook als iPaaS oplossingen in de  Talend Cloud beschikbaar.

Met een team van meer dan 80 gecertificeerde architecten, consultants en ontwikkelaars bieden wij diepgaande technologische kennis en ervaring voor bestendige en individueel toegepaste oplossingen. Zo maximaliseren we samen met u de waarde voor uw organisatie.

cimt is reeds sinds 2009 een Talend  System Integration Partner met over 70 afgeronde Talend implementaties en projecten in Nederland en Duitsland.

Over Talend

Sinds de oprichting in 2006 heeft Talend zich inmiddels ontwikkeld tot de wereldwijd toonaangevende aanbieder van Integratiesoftware. Talend biedt op basis van Open Source innovatieve en Enterprise-omvattende oplossingen, waarmee uw onderneming sneller meerwaarde kan genereren. Wereldwijd vertrouwen inmiddels meer dan 5.000 ondernemingen op de oplossingen van Talend.

De software van Talend biedt een universeel en open platform tegen voorspelbare kosten. Het platform is zodanig opgezet dat ontwikkelingsprocessen zijn verkort, gebruikers een snelle leercurve hebben en de Total Cost of Ownership (TCO) aldus wordt gereduceerd. Talend kent een native support van moderne Big Data-Platforms en vermindert zo de complexiteit van integratieprojecten. Talend is de eerste aanbieder van data integratie op basis van Spark. Klanten profiteren daarmee van een betere performance in vergelijking tot elke andere oplossing op de markt.

Innovatie out of the box

Talend Data Fabric biedt een compleet Platform, waarmee op basis van hoogwaardige gegevensanalyse gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen. Het is de enige oplossing waarmee klanten ongelimiteerd tussen real-time, streaming en batch verwerking van data kunnen switchen die zich lokaal of in de cloud bevindt. Big Data wordt daarmee kinderspel! Alleen Talend biedt haar gebruikers één integrale ontwikkelinterface voor alle integratie-, datakwaliteit- en Master Data Management (MDM) bewerkingen.

Omvattend Integratie Framework tegen een lage TCO

Het Open Source licentiemodel van Talend is een revolutie in de markt en betekent een enorme reductie van de operationele kosten voor een integratieoplossing. In tegenstelling tot andere aanbieders baseert Talend het pricing model op het aantal ontwikkelaars, zonder verborgen kosten per connector of extra capaciteitsgerelateerde kosten. Klanten betalen uitsluitend voor datgene wat ze nodig hebben waardoor de up-front investeringslast veel lager is. Zo realiseert Talend niet alleen een kostenvoordeel voor haar klanten maar is het ook eenvoudig de totale kosten van te voren exact te berekenen.

Bent u geïnteresseerd in verdere informatie over de Talend producten?
Neem dan direct contact met ons via het contactformulier of bel ons op +31 73 303 04 58.